Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ

Εγώ ξέρω βρε παιδιά ότι το να θέλει καποιος να βγαίνει η ομάδα που υποστηρίζει πρωταθλήτρια κάθε χρόνο με οποιοδήποτε μέσο έιναι μη ρεαλιστικό και περίεργο(γαι να χρησιμοποιήσω διπλωματική γλώσσα).Το σωστό θα ήταν να ήθελαν οι οπαδοί να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστιούνται όλοι και οι οπαδοί και οι παίκτες και μέσα απο αυτό να κατακτούν τίτλους.Οι τίτλοι για τους τίτλους σημαίνει οπαδούς με μεγάλα και δυσεπίλυτα ψυχικά(όχι ψυχολογικά) προβλήματα(δηλ.ψυχοπαθείς γαι να αφήσω κατά μέρος την διπλωματία). Θα μου πείτε τόσες χιλιάδες οπαδοί ψυχοπαθείς; Ναι δεν είναι περίεργο όταν πρόκειται για κατοίκους μεγάλων αστικών κέντρων με το άγχος της επιβίωσης ,εκεί οδηγούνται όλοι.Να θέλουν κάθε χρόνο Πρωταθλητή την ομάδα τους και μάλιστα τις ίδιες ομάδες συνέχεια για 60 χρόνια:Ολυμπιακό Παναθηναικό και ΑΕΚ.Τι να σου κάνουν κι οι διααιτητές όταν έχουν στο κεφάλι τους 5 εκατομμύρια τέτοιους οπαδούς.

Εύχομαι σε όλους σας περαστικά και ομάδες της υπόλοιπης Ελλάδας(επαρχία είναι μόνο η Αθήνα),για πολλά πολλά χρόνια Πρωταθλήτριες.Αλλιώς.....στο Δαφνί όλοι

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Πριν πώ για την ονομασία της περιοχής των Σκοπίων πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Αλέξανδρος είχε στον στρατό του και πολεμιστές απο μη αμιγώς Ελληνικά φύλλα της περιοχής που πολέμησαν με ανδρεία όπως και οι Μακεδόνες.Όλη η περιοχή είναι Μακεδονία και βέβαια δεν μπορεί κανείς να απαγορεύσει κάποιον που αισθάνεται Μακεδόνας να ονομάζεται και έτσι.Το ζήτημα είναι γιατί αυτός ο Μακεδόνας του Βορρά να μην θέλει να είναι και Ελληνας αφού όλη η περιοχή της Μακεδονίας είναι Ελλάδα και αυτή που περιλαμβάνει και τα Σκόπια βεβαίως.Αυτοί έχουν αντιστρεψει το αίτημα το οποίο πρέπει να είναι: Να ενταχθεί και η περιοχή των Σκοπίων στο Ελληνικό κράτος.Τώρα αν κάποιοι αρχομανείς νεαροί "υπουργοί" της περιοχής θέλουν να έχουν μια κυβέρνηση για να παίζουν(ή τους βάζουν οι Αμερικανοί ή ο Σόρος) ας αφήσουν τις αηδίες, καλύτερα Νομάρχες ή Δήμαρχοι στην Ελλάδα παρά Πρωθυπουργοί ή υπουργοί στα Σκόπια.Ας το σκεφτούν σοβαρά κι αν δεν μπορούν,ας το σκεφτεί ο λαός της περιοχής να τους το επιβάλλει.

ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ

Αγαπητοί φίλοι,την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008 και κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός -Ηρακλής μια μερίδα (έχω την αλγεινή εντύπωση πολύ μεγάλη) οπαδών του Ολυμπιακού αποκαλούσε τους παίκτες και τους οπαδούς του Ηρακλή(που είταν περίπου 300-πρωτοφανές για το Καραισκάκη), ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς και από τις τρεις ομάδες της Αθήνας και με την κατάπτυστη ανοχή των εκάστοτε διαιτητών(που ΔΕΝ διακόπτουν τον αγώνα ως όφειλαν). Άρα η γνώμη των κατοίκων του Λεκανοπεδίου είναι αυτή. Αν λοπόν εμείς οι κατοικούντες (και βεβαίως συγγενείς των προσφύγων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΩΝΙΑΣ που έχουν βρεθεί να κατοικούν στο λεκανοπέδιο)είμαστε Σκοπιανοί τότε ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα. Αυτοί που έβριζαν δεν είναι παιδάκια είναι μεγάλοι στην ηλικία αλλά βεβαίως μωρά στο μυαλό. Και χωρίς να ενοχλεί κανένα δημοσιογράφο των λεκανοπεδιακών ΜΜΕ που φοβούνται μην θιγούν οι πρόεδροι των ομάδων σας(περίεργο δεν είναι; Που είναι η ανεξάρτητη δημοσιογραφία;).Αν θέλετε να δημιουργήσετε προυποθέσεις για να δημιουργηθεί αυτό το αισχρό κατασκεύασμα των Σκοπιανών που περιλαμβάνει όλη την Μακεδονία μέχρι την Λάρισα, να μας το πείτε αντρίκια να κανονίσουμε την πορεία μας. Ίσως καταφέρουμε να απορροφήσουμε τους Σλαύους (με..Κρητικό DNA μη το ξεχνάμε)και να κάνουμε επιτέλους ένα σωστό Ελληνικό κράτος, γιατί αν περιμένουμε απο το ΑθηναιοΡουμελοΜωραιτικο...Ντροπή σας. Και επί το Ελληνικότερον ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!