Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Αυτός ο ιός των χοίρων κάτι μου θυμίζει....Α! ναί τον ιό των τρελών αγελάδων(τι έγινε ψοφήσαν όλες ή έμεινε καμία;),τον ιό των προβάτων και των κατσικιών(αν θυμάμαι καλά),τον ιό των κοτόπουλων,τα μολυσμένα λαχανικά και βλέπουμε τι θα ακολουθήσει.Οταν οι "μεγάλες" Εταιρείες θέλουν να προωθήσουν κάποια προιόντα τους έναντι άλλων,βάζουν ένα ιό,αληθινό ή ψεύτικο σε αυτά που δεν θέλουν να προωθηθούν,δημιουργούν ένα πανικό και γίνεται η (βρώμικη) δουλειά τους.Τώρα ήρθε η σειρά του χοιρινού.Κι έλεγα πότε θα το κάνουν.....Να το λοιπόν.Προσωπικά τρώω μυαλά αρνισια, συκώτια,κεφαλάκια και είμαι μια χαρά.
Σταματήστε λοιπόν να αναμεταδίδετε ειδήσεις που προέρχονται απο Οργανισμούς σαν τον ΠΟΥ(που προσπαθεί να μειώσει τον Πληθυσμό της Γής)
Κάντε τους εμπάργκο.
Α! Και τι γίνεται με τον νόμο που προσπαθούν να φέρουν στον Καναδά(και στον υπόλοιπο κόσμο)σχετικά με την απαγόρευση συλλογής απο την φύση και χρησιμοποίησης ιδιωτικά
στο σπίτι βοτάνων που φυτρώνουν ελεύθερα για παρασκευή αφεψημάτων για θεραπευτικούς λόγους;Θέλουν να μας δίνουν αυτοί συσκευασμένα τα δηλητήρια τους για να μην ξεπεράσουμε ενα κρίσιμο αριθμό πληθυσμού(π.χ. όχι πάνω απο 3-3,5 δις) .Οπου νάναι έρχεται και ο..ιός των τσαγιών.Κούνια που τους κούναγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: