Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο μεγάλο σκάνδαλο Αλογοσκούφη!...


Με "αδιαφανείς διαδικασίες" η επιλογή 55 Επιθεωρητών στο υπ. Οικονομικών επί των ημερών του. Δύο δικαστικές αποφάσεις - κόλαφος σε βάρος του. Ακυρώνονται αναδρομικά οι τοποθετήσεις. Άνω-κάτω τώρα, πάλι, η κυβέρνηση εξαιτίας του λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στις οποίες ... συμμετέχει.
Από τον Θανάση Λεπίδη

Μεγάλο σκάνδαλο Αλογοσκούφη -με δικαστική βούλα μάλιστα- αποκαλύφθηκε σήμερα!
Το Διοικητικό Εφετείο της Θεσσαλονίκης με δύο αποφάσεις ακύρωσε την τοποθέτηση 55 Επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών (σε Εφορίες και Τελωνεία) που είχε γίνει στια αρχές του 2007, όταν απόλυτος άρχων ως "τσάρος" ήταν ο Γ. Αλογοσκούφης.
Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις οι τοποθετήσεις έγιναν με "αδιαφανείς διαδικασίες", δηλαδή προκύπτει μέγα ζήτημα για τα κριτήρια με τα οποία είχαν επιλεγεί οι συγκεκριμένοι Επιθεωρητές σε σύνολο 120 που είχαν υποβάλει τότε τα δικαιολογητικά τους.
Εκτός από το πολιτικό και ηθικό θέμα που δημιουργείται για τον πρώην υπουργό Οικονομίας λίγες μόλις ημέρες πριν πάει να ζητήσει πάλι την ψήφο των πολιτών (υποσχόμενος τι, άραγε;), δημιουργούνται κι άλλες παρενέργειες. Αφενός οι...
αποφάσεις που είχαν πάρει οι 55 αυτοί Επιθεωρητές κινδυνεύουν να κριθούν κι αυτές άκυρες (καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό...) και αφετέρου τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ... τρέχουν για να κάνουν από την αρχή τη διαδικασία της επιλογής Επιθεωρητών, μεταξύ των 120, αφού οι θέσεις μένουν πλέον κενές. Πόσο αδιάβλητο θα είναι όμως το να γίνει η νέα διαδικασία προεκλογικά; Ηδη έχει τεθεί θέμα να "παγώσει" κάθε σχετική διαδικασία μέχρι τις 4 Οκτωβρίου...
Κι αναρωτιέμαι: Ο Μαγγίνας μένει εκτός ψηφοδελτίου για τον Ινδό και το "αναψυκτήριο" ενώ ο Αλογοσκούφης με τέτοιες ιστορίες σε βάρος του, που βλάπτουν κατάφωρα το δημόσιο και το κοινωνικό σύνολο, συμμετέχει...
Μήπως ο Καραμανλής διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο;

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 2:45:


Ανώνυμος είπε...
16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
Είναι ο κόσμος του θασόκ.
Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

14 Σεπ 2009 3:19:00 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ,ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΑΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ .ΠΧ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΟΜΟΛΟΓΑ.ΚΛΠ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΕ 3000000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.,ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΦΑΓΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ.

14 Σεπ 2009 3:27:00 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕ ΣΑΣ.ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ .ΑΛΛΑ ΕΣΤΡΙΨΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

14 Σεπ 2009 3:35:00 μμ
Ανώνυμος είπε...
Ποιό ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ρε κηφήνες;
Παίζετε στο Χρηματιστήριο; Ποιός σας υποχρέωσε να παίξετε αρχιτζογαδόροι-κουμαρτζήδες;
Εμείς γιατί δεν παίζουμε,αν και μπορούμε;
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;;
Ολοι όσοι παίζετε στο χρηματιστήριο είστε κουμαρτζήδες και κηφήνες.

14 Σεπ 2009 3:35:00 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΞΩΝΗ.ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ.ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΟΛΛΑΡΟ ΑΧΡΗΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: