Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...



Ο ελληνικός λαός δεν αντιδρά,όπως κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε να αντιδράσει,ένας λαός που τον κατέκλεψαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να τον κατακλέβουν με τις μειώσεις που υφίσταται στα(πενιχρά έτσι κι αλλιώς) εισοδήματά του.
Και να τον οδηγούν στην εξαθλίωση και στην εξόντωση(μέσω της αβελτηρίας όσον αφορά την σωστή λειτουργία των νοσοκομείων και γενικά της δημόσιας περίθαλψης και υγειονομικής ασφάλισης).
Και δεν αντιδρά γιατί περιμένει ακόμα να διαπιστώσει,μήπως αυτή η λαίλαπα που ξέσπασε στο κεφάλι του,γίνει τελικά μοχλός ώστε να καθαρίσει λίγη απο την κόπρο του Αυγείου που είχε συσσωρευτεί για δεκαετίες στην Ελληνική κοινωνία.
Δηλαδή να δεί να αλλάζουν αδικίες κοινωνικές,και απαράδεκτες για μια πολιτισμένη κοινωνία πρακτικές που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την κοινωνία μας.
Όπως η "συνήθεια" της κλοπής των φόρων(ΦΠΑ,φοροδιαφυγή,κ.λ.π.),η αδιαφορία πολλών υπαλλήλων για την εργασία τους,η έλειψη ελέγχου αλλά και δίκαιης ανταμοιβής των φιλότιμα εργαζομένων,η εκμετάλευση σε αισχρό σημείο των εργαζομένων απο τους εργοδότες,η απαίτηση "μίζας" και "μπαξισίου" για κάθε εργασία και έργο(δημόσιο ή ιδιωτικό),η αναξιοκρατία στην κατάληψη δημόσιων ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ θέσεων εργασίας,η εγκαθίδρυση μονοπωλίων για ορισμένες ομάδες αυτοαπασχολούμενων,η απογύμνωση της Ελλάδας απο την περιουσία της,(την περιουσία που πλήρωσε με αίμα ο ελληνικός λαός),με την πώληση των δημόσιων εταιρειών σε ξένους(και συνήθως όχι αξιόπιστους εταιρικούς ομίλους),κ.ά.(θα επανέλθουμε αργότερα).
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
Αν όμως δεν δεί τίποτε,τότε όλοι οι συνυπεύθυνοι,πολιτικοί,νομοθέτες,επιχειρηματίες,οικονομικοί,θα πρέπει να βρούν τόπο να κρυφτούν απο την-δίκαιη-οργή του κόσμου.
Τότε θα πρέπει να στηθούν νέα "Γουδή",και να αποκαλυφθούν ποιοί επρόδωσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: